SİVAS / MERKEZ - Mimar Sinan İlkokulu

OKUL ÖNCESİ A VE B SINIFI RESİM SERGİSİ AÇTI

Haz

2-D SINIFI SİNEMAYA GİTTİ.

Haz

2-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ YIL SONU ETKİNLİKLEİ KAPSAMINDA EV ZİYARETLERİ,ÇEVRE GEZİLERİ,BİİKLET VE PATEN SÜRME,KARAGÖZ OYUNU ETKİNLİKLERİ YAPTI.

Haz

OKULUMUZ 4-G SINIFI ÖĞRENCİLERİ DİVRİĞİ İLÇEMİZE GEZİ DÜZENLEDİ.

Haz

OKULUMUZ ACİL DURUM EKİBİNDE BULUNAN PERSONELİMİZE MEB AKUB EKİBİNDEN RIZA HELVACIOĞLU TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ.

Haz

Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Trafik Eğitim Parkına gezi düzenledi.

Haz

Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Hamidiye Millet Bahçesi Parkına gezi düzenledi.

May

Yaralarınızı sarmanıza bir nebze de olsa yardımcı olduysak ne mutlu bize.

Tekrar geçmiş olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı

May

İlkokullar arası futbol turnuvası katılan futbol takımımız 2 galibiyet ile maçlarına devam ediyor.

#spor58

May

Mimar Sinan İlkokulu Okul Öncesi Öğrencileri Orman Ana okulunu ziyaret ettiler.

May

Mimar Sinan İlkokulu rehber öğretmenleri tarafından, okulumuz öğrencilerine iletişim ve çatışma çözme becerileri ile ilgili bilgilendirme semineri yapılmıştır

May

Mimar Sinan İlkokulu 2-F Sınıfı öğrencilerinden Elif Eylül Kantar masa tenisi müsabakalarında 1.olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

#spor58

May

Anneler günü kutlama programı yapıldı.

May

Mimar Sinan İlkokulu 1.Sınıf öğrencileri sinemaya gittiler.